Menu
שאל את הרב
print
אא

מה דינם של משטח הכיריים והחצובה לענין הכשר, דהיינו אם נופלת חתיכת בשר שניצל (בזמן בישול או טיגון) על גבי המשטח או החצובה, האם מותר לאוכלם, בידוע שבמקום זה בעבר נשפך חלב רותח שנוקה במטלית עם חומרי ניקוי ומאז עברו מספר ימים?

הרב רזיאל כהן

אם עברו 24 שעות משעת שפיכת החלב – הבשר הנופל מותר. מפני שטעם החלב הבלוע במשטח – נפגם במשך זמן רב.
לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן