Menu
שאל את הרב
print
אא

לי ענו משירות הלקוחות בזה"ל: "מבחינת שלבי האפייה, הפיתה/באגט נאפים במאפייה ב א ו פ ן ח ל ק י , ולאחר מכן מועברים למפעל שלנו לצורך אפייה נוספת עם תיבול וחיתוך". ולפי זה זה לא פיתה/בגט רגילים כלל.

הרב רזיאל כהן

הרב חותה טוען שהאפיה החלקית ראויה לאכילה בשופי, והאפיה הנוספת היא רק להשחמה בעלמא.

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן