הלכות מעשיות – הלכות הכשרת לב וכבד
האם ניתן להכשיר לב לאכילה ע”י מליחה או רק בצלייה. הקדמה להכשרת הכבד. אם כבד עוף טעון חיתוך לאורך ולרוחב. אם אפשר לצלות ללא חיתוך שתי וערב, רק ע”י נטילת המרה. שטיפת הכבד (או בשר שלא הוכשר) קודם הצליה. אם צריך לצלות הכבד צליה גמורה. קריעת שתי וערב לצלייה בלבד. הכשר החצובה ומשטח הגז. צלייה במכשירים חשמליים. צלייה במחבת ללא שמן. חימום כבד אחר שנצלה. עטיפת הכבד בנייר כסף. בישול הכבד לאחר הצלייה. חיתוכים בכבד בקר. הדחת הכבד לאחר הצלייה. צליית כבד יחד עם חתיכות בשר אחרות. הכשרת המזלג לאחר הצלייה. אכילת כבד עוף.