Menu
שאל את הרב
print
אא

איך מכשירים כבד טחול ולבבות עוף? האם צריך תנור או כלים מיוחדים עבור זה?

הרב מיכאל סגרון

כבד חייב צליה באש ואין לו הכשרה במלח כלל. ואחר שנצלה יכול לבשלו אם לא עברו שלושה ימים מהשחיטה
טחול דינו כבשר רגיל לחלוטין שמכשירים במלח ומבשלים
לב צריך לחותכו לאורכו לרוקן דם הכנוס בתוכו ואח"כ למולחו כשאר בשר

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן