חמין עם הרבה רוטב שהנחתי אותו בפלאטה לפני שבת, כשהפלאטה לא עובדת (חמה) מחוברת לשעון שבת, והשעון מדליק את הפלאטה למחרת בבוקר מוקדם, החמין מתחמם ומתבשל על הפלאטה עד לצהריים. האם מותר לאכול את החמין שהיה בו רוטב והתחמם/התבשל על הפלאטה? האם קיים בו נושא בישול לאחר בישול בלח? האם ההנחה ששמתי את החמין לפני שבת כשהפלאטה לא עובדת זה משנה ומותר לאכול למרות שמדובר על בישול /חימום בשבת בלח? קיים וויכוח גדול אצלנו בשכונה בנושא זה ורובם ככולם מתירים לאכול, אני יודע מבית אבא שעלה מג'רבא שאסור לאכול.