Menu
שאל את הרב
print
אא

איך משערים ביטול ב60 של חלב בבשר היום כאשר בתהליך היצור של החלב מפרקים רק את הרכיבים החיוניים ומערבבים עם מים מזוקקים (השיעור של רכיבי חלב מן החי בחלב הנמכר נמוך מאוד)?

הרב מיכאל סגרון

זכורני שדברו על זה באור תורה. וכתבו שאין בזה כלל קצוב אלא תלוי בסוג החלב ולכל חלב מוסיפים שיעור אחר ואי אפשר לדעת לכן יש להחמיר ולשער תמיד ב- 60.
לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן