Menu
שאל את הרב
print
אא

סיר בשרי שבטעות חומם בו דבר חלב. לא בושל בסיר בשר מעל 24 שעות, שמתי שוקולד חלב להמסה, הוא רק החל להתחמם ועליתי על הטעות ומיד כיביתי אותו, הוא לא הגיע לדרגת רתיחה. מה דין הסיר?

הרב מיכאל סגרון

יש להגעיל את הסיר. והטעם, מפני שאף על פי שהשוקולד לא הגיע לדרגת רתיחה (ויתכן שאפילו לא הגיע לדרגת חום שהיד סולדת בו), מ"מ מיד בהדלקת האש של הגז, תחתית הסיר הגיעה לדרגת "חום שהיד סולדת בו", וזה כבר מספיק בכדי להבליע בה את השוקולד.
לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן