Menu
שאל את הרב
print
אא

1. האם מותר לאכול כבד באולמות אירועים כאשר הכבד לא נצלה על אש גלויה אלא בתוך תנור בחום גבוה על רשת מיוחדת?
2. האם לבבות עוף שנקנים ברשות השיווק ואין ידיעה ודאית מתי הייתה השחיטה - ושרו בדמם זמן מסוים האם הלב מותר רק בצליה או אפשרי גם בבישול לאחר צליה וחיתוך?

הרב מיכאל סגרון

1. לצלייה אין צריך אש גלויה.

2. אין לבשל לבבות אלא אם כן נחתכו ונצלו בתוך שלשה ימים לשחיטה. ואם אינו יודע אין לבשלם.

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן