Menu
שאל את הרב
print
אא

אך לא זכיתי להבין - הרי איננו מדברים כאן על עירוב רכיבים באוכל, כדוגמת אותו טכנאי מזון או כדוגמא של התפוח אדמה באטריות (שאני דוקא חושב שכן ארגיש), אלא על בליעת הכלי. והגע בעצמך: מה עושה אותו טכנאי מזון? האם הוא מגעיל את הכלים בבית בין בישול לבישול? ישנם גם היום אנשים רבים הבקיאים בטעמים (בדרך כלל שפים מקצועיים), ובמסעדות יקרות מקפידים מאוד על הטעם המדויק, ועד כמה שבדקתי, לא מגעילים שם את הכלים בין בישול לבישול (ובכלל, רחוק בעיני לומר שהיום אנו בקיאים פחות בטעמים, מאחר שהיום הבישול מפותח הרבה יותר, כי אנשים טועמים מאכלים וישנם חומרי גלם שונים מכל העולם). ואם כן אנן סהדי שחוץ מאשר שומרי מצוות, אף אחד לא חושש לטעם הנבלע בכלי, גם לא הבקיאים ביותר בטעמים.

הרב מצליח מאזוז

גם בזמנם שום אדם לא טרח להגעיל כלי בין בישול לבישול, כי הטעם לא מפריע כל כך אבל הוא קיים.
לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן