Menu
שאל את הרב
print
אא

האם מותר לצלות בשר לא מוכשר לכתחילה? או יש למולחו בכל מקרה?

הרב אדיר כהן

הצלי אין צריך מליחה לפי שהאש שואב הדם שבו (ש"ע יו"ד סימן עו סעיף א') ואפילו אם לא נצלה יפה ולא נפלט כל הדם מותר (כף החיים שם סק"א) והאשכנזים נוהגים להדיחו תחילה וגם למולחו קצת כאשר נתחב בשיפוד וצולהו מיד (מור"ם בהגהתו שם)

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן