Menu
שאל את הרב
print
אא

השאלה בנושא עירוב בין חלב לבשר כבוד הרב מעונינת לדעת לגבי קאזין שהוא חלבון החלב המופק מחלב פרה. נאמר בטל בשישים כשהכונה לטיפה של חלב בתוך מאכל בשרי/פרווה, אך מה לגבי כמות קטנה של קאזין ולא של חלב. אפרט- רוב החלב הוא מים, רק כ 3 אחוז ממנו אינו מים ומתוכו רוב מוחלט הינו הקאזין. במידה ומכניסים בטעות למוצר בשרי השוקל 400 גרם קאזין בכמות המקבילה ל 4 CC של חלב (כמעט כף שלמה!! הרבה יותר מכמה טיפות) האם עדין ניתן לאכול את המוצר ללא חשש???

הרב מיכאל סגרון

מקובלני שרק דבר חריף לא בטל בששים, אבל שאר דברים סתמם בטלים בששים. אמנם אם טועמים ומרגישים בטעם, אסור.

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן