א)האם מותר לשפד כבד ולהכניסו למקפיא ורק אח"כ לבשל אותו?ב)שאלה בהשקפת הישיבה הקדושה:מדוע אין ללכת עם ציציות בפנים,הרי כתב הש"ע:"עיקר מצוות טלית קטן ללבשו על בגדיו כדי שתמיד יראו ויזכור המצוות"וכתב המשנה ברורה:."ואותן האנשים המשימין הציצית בהמכנסים שלהם,לא די שמעלימין עינהם ממאי דכתיב"וראיתם אותו וזכרתם וגו'"עוד מבזין הם את מצוות ה' יתברך,ועתידין לתת את הדין על זה...ואלו היה להם דורון ממלך בשר ודם היו מתכשטין בו וכו'..ק"ל בציצית,שמרמז על שם מלך מלכי המלכים"...
הרב רחמים מאזוז
א) כבד שנצלה תוך שלשה ימים מזמן שחיטתו מותר לבשלו אחר כך. ואין חילוק אם מבשל אותו תיכף או לאחר זמן.
ב) דברי הרב משנה ברורה ידועים, אבל יש חולקים עליו, ויש בזה אריכות רבה. אמנם לפי דברי רבותינו המקובלים (הרב בן איש חי וכף החיים וישכיל עבדי ועוד) יש צורך שהטלית קטן יהיה בפנים, וכך נהגו גדולי הדורות הקדמונים ואין לשנות. וזו לא השקפה אלא ענין הלכתי.