Menu
שאל את הרב
print
אא

מה מברכים על "פיתה קראנץ'" של עלית-שטראוס. הם כתבו לי על דרך האפייה בזה"ל: "מבחינת שלבי האפייה, הפיתה/באגט נאפים במאפייה באופן חלקי, ולאחר מכן מועברים למפעל שלנו לצורך אפייה נוספת עם תיבול וחיתוך". עכ"ל. (בסופו של דבר המאכל קשה ונכסס).

הרב רזיאל כהן

– יש טוענים לברך עליהן המוציא, מאחר ובשלב האפיה הראשוני (מה שהם מכנים "חלקי") הפיתות (או הבגטים) ראויים לאכילה, רק חסר להם הקרום החיצוני. (והדבר נבדק ע"י מורי הוראה בקיאים).

– מאידך יש שטוענים עדיין שברכתם מזונות. ואין לי הכרעה בזה.

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן