Menu
שאל את הרב
print
אא

מהו מנהג יהודי מרוקו לגבי שמירת הזמן בין בשר וחלב ? 6 שעות ? 4 שעות ? 6 בשר ו3 עוף ?

הרב אדיר כהן

בספר עטרת אבות חלק ג' (עמוד רס"ה) כתב שאחרי חלב מותר לאכול בשר מיד אך בפאס ועוד כמה מקמות במרוקו נהגו להמתין בזה שש שעות כדין חלב אחר בשר עיין שם. מכלל דפשיטא ליה שחלב אחרי בשר נהגו להמתין שש שעות וכפסק מרן השולחן ערוך

לא הבנת את תשובת הרב? שאל שאלת בירור
לשאלה הבאה >
< לשאלה הקודמת
שים לב! השימוש באינטרנט מסוכן לרוחניות שלך ושל משפחתך, אם בכל זאת אתה חייב להשתמש בו, יש להתחבר רק דרך ספק אינטרנט כשר וברמת השמירה הגבוהה. והשם יעזור שלא ניכשל.
0
×
ArabicEnglishFrenchHebrew
דילוג לתוכן